Direktlänk till inlägg 17 februari 2018

Bra tips på hur du kan tillföra värde till hemmet

Av Mikkel Odder - 17 februari 2018 13:15

När du tittar på olika sätt att öka värdet på ditt hem, är det första som kommer på folks sinne - inredning och renovering. De flesta av oss känner att renovering innebär en del pengar och budgetering innan man kan sätta igång. Den stora nyheten är att det inte behöver kosta en förmögenhet att tillföra lite extra värde till ditt hem och du kan på många olika sätt få till ett riktigt bra resultat.


Förnya ditt hem för dig själv

De flesta människor lägger till värde till sitt eget hem med ett syfte att sälja hemmet till en högre kostnad. Men, att lägga till ett värde till ditt hem behöver inte alltid betyda att man därefter lägger ut det för försäljning. Din personliga tillfredsställelse av att bo i ett vackert  hem är verkligen värt att investera i.


Ett av de bästa sätten att höja värdet på ditt hem är att ge det en fräsch look med en ny färg. Bra kvalitetsfärger är inte alltid så dyra, och du kan titta igenom dina önskade färger innan du gör rätt val. Få ditt hem målat med en ny fräsch nyans är ett av de bästa sätten för att lägga till en ny fräsch look.


Sist men inte minst är det möjligt att få sort i ditt interiör med snäppramar. Snäppramar är praktiska för inredning, eftersom du enkelt kan ändra utseendet på ditt hem med nya affischer, bilder eller något annat. Se mer på skyltx.se.


Hur ser dina fönster ut?

Medas du planerar att förbättra ditt hem, har du tänkt på fönster och gardiner? De flesta av oss ignorera det faktum att våra gamla och flagna fönster behöver kastas, då vi istället välkomnar nya och vackert utformade fönster. Du kan shoppa ett snyggt, nytt fönster med tillhörande lamellgardiner som passar utseendet på ditt hem till rimliga kostnader. Du kommer att bli förvånad över hur några nydesignade fönster och gardiner kan lysa upp ditt vardagsrum och göra att du känner dig stolt över ditt hem.


Det är förståeligt att du skulle vilja det bästa för ditt hem eftersom du har investerat dina hårt intjänade pengar i det, och vill nu göra det bästa av det. Om du har tillräckligt med plats runt ditt hem, finns det en massa saker som du kan göra för att skapa en fristad runt omkring dig. Ett utmärkt sätt att höja värdet på ditt hem är att bygga en pool. Även om detta kan verka dyrt, är en av de bästa sätten att lägga till optimalt värde till ett vackert hem. Du kan antingen välja en pool i marken eller en pool ovanpå mark och sedan välja från en mängd olika former och storlekar.


Tänk utanför boxen

Att lägga till värde på ditt hem med hemarkitektur är ett annat bra alternativ. Medan de flesta människor koncentrerar sig på att renovera deras interiörer, kan du tänka "out of the box" och piffa upp din exteriörer. Hur ditt hem ser ut från utsidan kommer säkert att vara en återspegling av den fantastiska interiören. När du arbetar på arkitekturen, kommer det att bli ett nöje att gå in i ditt hem. Du behöver inte anlita en expert för att ändra utseende på din exteriörer, med lite tid och ansträngning, kan du göra underverk.


Ett annat bra sätt att höja värdet på ditt hem är att skapa mer utrymme runt omkring dig. Du kan utöka ditt kök, badrum eller rum för att ge dig själv mer utrymme och komfort. Fixa ditt kök med moderna skåp och bygga ett modernt badrum kommer också att lägga till bra värde till ditt hem.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikkel Odder - 31 augusti 2017 16:49


Sitter du på en riktigt bra idé som du skulle kunna tjäna stora pengar på?  Är du också driven och passionerad? Då kan det vara dags att starta en egen verksamhet och leva ut dina drömmar.     Att starta en egen näringsverksamhet är enkelt, fr...

Av Mikkel Odder - 16 juni 2017 09:11


Det var Ikea som en gång myntade begreppet compact living. Termen används för att beskriva små men välinredda bostadsytor där form och funktion samsas i harmoni. Inredningsstilen är mer aktuell än någonsin eftersom trenden går mot mindre boytor oav...

Av Mikkel Odder - 18 april 2017 12:15


Som man finns det en hel del på webben att göra. Det finns också massor att shoppa, framförallt nu då man slipper gå till butiken för att handla det man är ute efter. En fördel med webshoppar är att du som man enkelt kan hitta råd och tips innan du k...

Av Mikkel Odder - 30 mars 2017 13:00


I samhället i stort avlöser hälsotrenderna varandra och i var mans ficka finns det ett gymkort. Och vi blir friskare, piggare och lever längre. Men när det gäller våra barn så går det faktiskt i helt motsatt riktning.   Barn rör sig allt mindre ...

Av Mikkel Odder - 30 mars 2017 12:58


Kanske är våra finska grannar inte så komplett galna som vi tror när vi ser dom sitta i en varm bastu för att sedan kasta sig i iskallt vatten. Att bada bastu har många fördelar för hälsan och man behöver inte bada iskallt samtidigt. Forskning visar ...

Ovido - Quiz & Flashcards